2024-04-26 16:56

Cine sunt cei doi VICEPREPRIMARI ai Capitalei și câte voturi au primit

 |  14:17
Cine sunt cei doi VICEPREPRIMARI ai Capitalei și câte voturi au primit

Luni au fost aleși noii viceprimari ai Capitalei, în baza votului exprimat în şedinţa de luni a Consiliului General al Municipiului Bucureşti.

Din totalul de 52 de voturi exprimate, 4 au fost anulate. Stelian Bujduveanu (PNL) a întrunit 33 de voturi favorabile, Horia Tomescu (USR PLUS) 32 de voturi favorabile, Florentina Gherghiceanu (PSD) - 15 voturi, Anca Raiciu (PSD) - 12 voturi.

Consilierul general Vlad Voiculescu a anunţat luni, în debutul şedinţei CGMB, că Horia Tomescu este propunerea grupului USR PLUS pentru funcţia de viceprimar al Capitalei.

"Sunt foarte onorat că, începând de azi, voi îndeplini funcţia de viceprimar al Capitalei, urmând să gestionez domenii esenţiale pentru dezvoltarea Bucureştiului precum: transporturile, infrastructura, relaţia cu mediul de afaceri şi patrimoniul. Da, ca mai tot ce se întâmplă în Bucureşti la ora actuală, toate aceste capitole au mare nevoie de un plan inteligent şi pragmatic pentru a fi aduse pe linia de plutire. Şi fără îndoială voi face echipă cu primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, şi colegii mei din Consiliu pentru a gestiona toate aceste domenii în folosul bucureştenilor", a scris Stelian Bujduveanu, pe Facebook.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-12-21



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE