2021-01-24 20:34

Ce REPROȘURI aduce Marcel Ciolacu actualului Guvern: ”E un eșec politic”

 |  00:18
Ce REPROȘURI aduce Marcel Ciolacu actualului Guvern: ”E un eșec politic”

Marcel Ciolacu a vorbit, miercuri, în direct la România TV, despre situația dezastruoasă în care se află România în acest moment, considerând că actualul guvern este un eșec politic.

”Noi nu facem prevenție, facem campanie electorală. Visul domnului Orban este de a rămâne la Palatul Victoria, Dar și-a făcut un calcul greșit.

Ludovic Orban va spune orice până pe 6 decembrie. Domnul Rafila și domnul Cercel îmi spun realitatea din spitale. Avem pacienți pe holuri, primesc oxigen pe paturi pliante.

Ei spun de Europa dar s-au îndepărtat de Europa. Eu tot au vorbindu-se de specialiști, dar dumneavoastră îi cunoașteți pe acei speciliști. Să ne spună care speciliști au spus să se închidă piețele.

A fost o tâmpenie făcută de la început. Nu au capacitatea de a recunoaște. Dar Guvernul Orban este un eșec politic”, a spus Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu l-a criticat pe Klaus Iohannis pentru faptul că ”a confiscat” Arcul de Triumf pentru el, de Ziua Națională, când a susținut un discurs în care a lansat noi acuzații la adresa PSD și a făcut campanie electorală pentru PNL.

”Să folosești Arcul de Triumf, să ții un discurs de 1 Decembrie și să faci campanie electorală sub Arcul de Triumf, pe unde au trecut eroii noștri, mi se pare că am picat într-o pantă, nu a ridicolului… Noi ajungem să credem că nu mai avem nimic sfânt pe lume! Să închizi bisericile…! Adică, preoții nu sunt în stare să le vorbească enoriașilor să respecte regulile?”, a mai precizat liderul PSD, miercuri seara, la România TV.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-12-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE