2024-05-09 03:06

Ce infarct, ce AVC? Băsescu pare mai în formă ca niciodată! Ce spune despre EVACUAREA din vila de protocol

 |  15:17
Ce infarct, ce AVC? Băsescu pare mai în formă ca niciodată! Ce spune despre EVACUAREA din vila de protocol

În urmă cu zece zile, toată presa de la noi vuia că Traian Băsescu este grav bolnav. Ba că a suferit un AVC, ba ca un infarct, ba că nu mai auz, ba ca are nu știu ce problem cardiac grave. Nimic adevărat din toate acestea, doar că da, a fost internat la Bruxelles. Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat, joi, că diagnosticul pe care i l-au pus medicii a fost doar pneumonie netratată la vreme, recomandarea fiind ca cel puţin până în data de 10 să evite orice aglomeraţie ca să nu se infecteze cu Covid în tot acest timp în care urmează un tratament.

„Reuşesc să fiu zglobiu. Mă mişc, e foarte bine. Am avut o pneumonie netratată la vreme şi recomandarea medicilor este ca cel puţin până în data de 10 să evit orice aglomeraţie ca să nu aşez peste tratamentul care s-a făcut un COVID”, a spus Traian Băsescu, care a precizat că recomandarea medicilor a fost, printre altele, ”nu aeroporturi, nu avioane, mască tot timpul”. 

Fostul preşedinte Traian Băsescu a revenit în ţară în noaptea de miercuri spre joi, după externarea de la un spital din Bruxelles, el fiind filmat la sosirea la locuinţa de protocol din Bucureşti, pe care are termen să o elibereze în 60 de zile, ca urmare a deciziei defintive a instanţei privind colaborarea sa cu Securitatea.

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat, joi, că îşi doreşte să cumpere un apartament de trei camere, după ce a fost evacuat din vila de protocol. ”Asta am discutat cu soţia mea până spre dimineaţă, decizia a fost să căutăm un apartament pe care să îl închiriem sau să îl cumpărăm şi să ne conformăm legii. Printre altele, însă, eu am şi curiozitatea dacă această lege este constituţională. Şi acum sunt convins că nu există nici o frază care să implice declaraţii politice sau atitudini politice. Nu există nici măcar o singură frază”, a comentat Băsescu decizia instanţei, și a continuat: “Dacă va fi constituțional. Mă consider un cetăţean care a trecut prin faţa justiţiei, că îi place sau nu îi place, decizia justiţiei asta e, nu o poţi, schimba şi trebuie să se conformeze. Nu, niciodată nu o să dezbrac cămaşa de fost preşedinte şi niciodată nu o să uit că am fost 10 ani preşedintele ţării şi am obligaţia ca ceea ce ştiu numai eu şi alţi lideri politici importanţi să rămână în capul meu şi atât”, a declarat fostul președinte, care a adăugat că vrea ca apararmentul în care va locui ”să nu fie izolat de lume, că suntem oameni de 70 de ani, să avem magazine în apropiere, piața și o staţie de metrou”. 

Întrebat cum se descurcă fără pază de la SPP, Traian Băsescu a spus: ”Ţi se pare că nu mă descurc, că nu pot merge singur?”

Traian Băsescu a mai declarat că merge la bancă, pentru că are banii investiţi în titluri de stat, nu a investit în imobiliare. ”Mă duc până la bancă, pentru că aceste titluri de stat vor trebui să fie vândute dacă vom ajunge să cumpărăm un apartament. Încep să mă uit, pe ici pe colo, după un apartament. La preţul pieţei, un apartament cu trei camere ne-am dori, aşa am stabilit, că trei camere ne ajung, având în vedere facturile uriaşe care vin la încălzire şi electricitate”, a conchis el. 

 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-03-31

In legatura cu acest articol...

Traian Băsescu a fost EXTERNAT. Familia sa a început să-și mute lucrurile din vila de protocol

Elena Udrea îi ia apărarea lui Traian Băsescu: ”Este o instituţie. Nu a spart seminţe la Cotroceni”

Maria Băsescu, detalii despre starea de sănătate a fostului președinte

Câte zile are la dispoziție TRAIAN BĂSESCU ca să elibereze locuinţa de protocol

Traian Băsescu, internat de urgență într-un spital din Paris după ce ar fi suferit un AVC

Elena Udrea a RĂBUFNIT după decizia ÎCCJ împotriva lui Băsescu: ”Nu vă e rușine, nemernicilor?”

Își pierde Băsescu privilegiile de fost președinte? Ce spun specialiștii în Drept?

Ponta, despre eticheta de ”turnător” pusă lui Băsescu: ”De-aia a ajuns președinte, pentru că avea destui scheleți în dulap”

Reacția lui Traian Băsescu după decizia ÎCCJ. La cine apelează

Rămâne cum s-a stabilit. Traian Băsescu a colaborat cu SECURITATEA. Decizia este definitivă!




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE