2024-04-26 17:59

Ce ”abilități” deosebite au noii parlamentari: Mulți se laudă că știu să folosească internetul sau sunt CLARVĂZĂTORI

 |  16:57
Ce ”abilități” deosebite au noii parlamentari: Mulți se laudă că știu să folosească internetul sau sunt CLARVĂZĂTORI

O privire rapidă prin CV-urile noii parlamentari ar putea face invidioși pe mulți dintre noi. Vastele cunoștințe ale aleșilor noștri diferă de la buna comunicare, folosirea calculatorului sau chiar clarviziune.

În 2021, parlamentarii consideră că utilizarea internetului reprezintă o aptitudine digitală.

Unul dintre ei este deputatul PNL Marian Cruşoveanu, care ştie să utilizeze internetul doar pentru browsing, download, upload. Iar Florin Piper Savu poate folosi doar la nivel intermediar: Microsoft Word Social Media Navigare Internet.

Este şi cazul Danielei Oteşanu de la PSD. Deputata de Vâlcea spune că este utilizator de calculator, în principal accesul la Internet de unde pot fi preluate şi prelucrate o serie de informaţii de importanţă maximă.

Cu toate că nu are Bacalaureatul luat, deputatul Dorel Acatrinei are o gamă vastă de competenţe digilate. Printre acestea se numără: social media, Zoom Facebook page, Google Drive şi Androidul.

Nici restul aleşilor nu sunt lipsiţi de abilităţi speciale. De exemplu Cătălina Ciofu, deputatul cu abilităţi de discernământ şi clar viziune.

Iar Costel Dunava are capacitatea de comunicare uşoară cu persoane cu diferite nivele de educaţie.

Dacă vorbim de relevanţă, deputatul vasluian Mihai – Cătălin Botez şi-a trecut diploma de fitness şi aerobic. Iar Ionel Stancu a fost coordonator şi colaborator în diverse proiecte studenţeşti precum Balul Bobocilor şi Festivaluri de Modă, scrie Alephnews.ro.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-01-17



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE