2024-04-30 01:38

Ce a mâncat președintele Macron în România. A REFUZAT hotelul de 5 stele

 |  13:20
Ce a mâncat președintele Macron în România. A REFUZAT hotelul de 5 stele

Președintele Franței, Emmanuel Macron, nu a vrut să se cazeze la un hotel de cinci stele marți, când a venit în România, și a mâncat cu soldații preparatele noastre tradiționale.

”Urmează o cină târzie alături de trupe, cu un meniu local tipic: sarmale cu mămăligă și papanași, precedat de așa-numitul ritual ”de la poussière”, tipic trupelor marinei franceze, care constă în ”clătirea” unui pahar cu un strop de vin, care se dă pe gât după rostirea unor comenzi și schițarea unor gesturi conviviale. 

Emmanuel Macron a fost însoțit de ministrul de Externe, Catherine Colonna, și de cel al Apărării, Sébastien Lecornu”, potrivit lemonde.fr.

După ce a mâncat sarmale și papanași, Macron a refuzat cazarea la hotel și a dormit într-un cort militar de la baza Mihail Kogălniceanu, din Constanța, mai spus sursele de la Palatul Elysee.

”Războiul este o realitate în Ucraina. Este la porţile României şi ameninţă întregul nostru continent. 

La frontierele Uniunii noastre europene, pentru a preveni orice tentativă de destabilizare şi de agresiune împotriva Europei, implicarea forţelor noastre este fundamentală”, a scris ulterior Macron, pe Twitter.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-06-16



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE