2024-04-27 04:54

Alina Gorghiu îi ia APĂRAREA lui Vlad Voiculescu: ”Nu e cazul de demisie”

 |  17:43
Alina Gorghiu îi ia APĂRAREA lui Vlad Voiculescu: ”Nu e cazul de demisie”

Senatoarea PNL Alina Gorghiu declară la RFI că ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, nu ar trebui să-și dea demisia. Ea susține că în realitate, campania de vaccinare și incendiul de la Institutul Matei Balș au făcut coaliția să funcționeze mai bine și să fie mai solidară.

În opinia Alinei Gorghiu, campania de vaccinare anti-Covid-19 și incendiul de la Matei Balș au făcut coaliția de guvernare să fie mai unită:

”Eu cred că a făcut coaliția să funcționeze mai bine și să fie mai solidară. Dacă existau anumite nemulțumiri manifestate dintr-o parte sau din alta, înainte de acest moment, această imensă tragedie (incendiul de la Institutul Matei Balș-n.r.), din păcate, nu singura, ne-a făcut să fim solidari. Eu văd un efort colectiv al coaliției de acum încolo, pentru a acționa în domenii esențiale pentru societate, cum e starea spitalelor, sistemul sanitar în ansamblul său”.

Întrebată dacă s-ar impune demisia ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, senatoarea PNL a răspuns:

”Nu e cazul de demisie la domnul Voiculescu acum. Responsabilitatea pentru situația în care se află sistemul de sănătate în acest moment este una colectivă. Din 90 încoace, tot împărțim această responsabilitate, dar nu găsim vinovați. E un ministru care e de o lună în funcție. Sigur că va trebui să accelereze nu doar comunicarea publică, ci și identificarea de soluții, pe care, în mare, le cam știm cu toții, dar demararea efectivă a acestor idei, care să ducă la un sistem de sănătate altfel decât până acum” a declarat Alina Gorghiu pentru RFI.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-02-01



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE