2024-05-03 17:39

ALEGERI 2020. Nicușor DAN, îndemn pentru români: „Să voteze cu capul, nu emoțional!”

 |  11:58
 ALEGERI 2020. Nicușor DAN, îndemn pentru români: „Să voteze cu capul, nu emoțional!”

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, i-a îndemnat pe români "să voteze cu capul" şi să se gândească "care este cea mai bună formulă de guvernare a României pentru următorii patru ani", informează Agerpres.

"Am votat pentru dezvoltarea României şi a Bucureştiului. România şi Bucureşti au o oportunitate extraordinară, prin aceşti 80 de miliarde, bani europeni, care vin. Am votat pentru colaborare şi pragmatism, pentru că pentru Bucureşti e foarte important să existe colaborare cu autorităţile centrale. Şi pentru România, în general. Urmează patru ani fără alegeri şi e important ca autorităţile centrale să fie capabile să aibă un dialog cu autorităţile locale, pentru ca proiecte importante să fie realizate în România. Am votat pentru justiţie şi pentru parcursul european al României şi, implicit, împotriva celor care au periclitat această direcţie. Îi îndemn pe români să vină la vot, pentru că e vorba de viaţa lor, în următorii patru ani. Şi chiar dacă noi suntem un popor latin şi, implicit, emoţional, îi îndemn să voteze cu capul, îi îndemn să aibă în minte ce s-a întâmplat în România în ultimii patru ani şi să se gândească care este cea mai bună formulă de guvernare a României pentru următorii patru ani", a spus edilul general, după ce a votat la Şcoala Gimnazială nr. 279, din Prelungirea Ghencea.

El a adăugat că s-au luat toate măsurile, astfel încât urna mobilă să ajungă la persoanele carantinate sau izolate. De asemenea, i-a îndemnat pe cetăţeni să voteze, subliniind că "nu e mai riscant" decât un drum la magazin.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-12-06



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE