2024-05-07 17:54

Actuala conducere a USR se LEAPĂDĂ de Klaus Iohannis. Drulă: ”Omul ăsta ne-a marcat viața în ultimii 7 ani”

 |  21:11
Actuala conducere a USR se LEAPĂDĂ de Klaus Iohannis. Drulă: ”Omul ăsta ne-a marcat viața în ultimii 7 ani”

Președintele Klaus Iohannis, susținut de USR pentru un nou mandat la Palatul Cotroceni, a intrat în dizgrațiile partidului condus acum de Cătălin Drulă. Motivul: aducerea PSD la guvernare.

„Eu, în discursul meu, am spus cum văd viața politică din România. Eu am explicat ce s-a întâmplat, cum s -a ajuns aici.

Percepția mea este că trădarea electoratului reformist a prăbușit încrederea oamenilor în politică. Dacă spui ca PSD e rău și după 8 luni îi aduci la guvernare…

S-a creat un fel de explicație… Că ne trebuie majoritate de 70% ca să reformăm. Nu se întâmplă nimic, nici măcar plafonarea facturilor. Este o guvernare împotriva firii, este sistemul care se menține la putere.

Omul ăsta (n.r. – Klaus Iohannis) ne-a marcat viața în ultimii 7 ani”, a declarat Drulă pentru B1 TV.

Deși USR a început să-l critice pe Klaus Iohannis, nu a dat de înțeles nici în mandatul lui Drulă că dorește demiterea oficialului de la Cotroceni. Fostul președinte USR, Dacian Cioloș, s-a poziționat ferm împotriva suspendării și demiterii lui Iohannis prin referendum, după ce partidul AUR a anunțat la finalul anului trecut strângerea de semnături pentru acest demers.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-02-10



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE