2024-04-26 20:30

A MURIT fostul consilier prezidențial Adrian Radulescu

 |  22:53
A MURIT fostul consilier prezidențial Adrian Radulescu

Adrian Rădulescu, fost consilier al președintelui Traian Băsescu și fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii, s-a stins din viaţă la 66 de ani.

Adrian Rădulescu, preşedintele Asociaţiei Fermierilor din România, s-a stins din viaţă la vârsta de 66 de ani, informează România TV, citată de dcnews.ro.

Cauza morţii ar fi "insuficienţă multiplă de organe", conform sursei citate.

Acesta s-a prezentat marţi la spital şi a fost internat direct la Terapie Intensivă, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru el, fiind deja în stare gravă.

Adrian Rădulescu a vorbit ultima dată pentru DC NEWS în aprilie, când a discutat despre banii de irigaţii din PNRR. 

"Banii îi aduc cei de la USR cu ultimul Boeing cu care fac probe americanii. Intră toţi banii în Boeing-ul ăsta şi îi aruncă deasupra Otopeniului", a spus Adrian Rădulescu, care ulterior, pe un ton serios, a spus că lipsa acestor bani este "o mare problemă pentru ţară, nu doar pentru agricultori". 

"Noi confundăm lucrurile făcute pentru agricultură cu agricultorii. Nu. Noi, ca agricultori, de mâine, facem cum fac toţi: scumpim pâinea, laptele, untul, scumpim tot. Toate aceste forme de sprijin, în orice societate civilizată, sunt date pentru a păstra un nivel decent. Nu poţi să dai subvenţie numai unuia şi altuia nu. Eu înnebunesc când aud că se dau bani la agricultori! Agricultura este domeniul care creează subzistenţa poporului român", declara atunci Adrian Rădulescu.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-05-19



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE