2024-04-26 20:08

Vlad Gherman încă mai plânge după Cristina Ciobănașu, la o lună de la DESPĂRȚIRE

 |  22:05
Vlad Gherman încă mai plânge după Cristina Ciobănașu, la o lună de la DESPĂRȚIRE

A trecut aproape o lună de la despărțirea de Cristina Ciobănașu, iar Vlad Gherman inca mai plange după femeia care i-a fost iubita timp de noua ani.

După nouă ani de relație, o iubire ca-n povești, momente de neuitat, dar și multe planuri de viitor, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au ajuns să-și spună adio.

Actorii din serialul ”Adela”, de pe Antena 1, au ajuns la final de drum și au dat vestea prin intermediul unui filmuleț postat pe rețelele de socializare.

”Chiar ne-am dorit să funcţioneze, pentru că ştiam ce avem lângă noi. De multe ori am renunțat la dorințele noastre doar ca să funcționeze relația (nu e un lucru sănătos, dar am încercat). Am făcut sacrificii, compromisuri în egală măsură. Cristina este în continuare pentru mine cea mai specială persoană. O fire sensibilă, un om blând și altruist, o persoană puternică și curajoasă. Nu cred că voi înceta vreodată să o iubesc – indiferent de tipul de iubire pe care i-o port.”, a declarat Vlad Gherman, potrivit viva.ro.

Momentan, Vlad Gherman spune că această decizie este cea mai bună pentru amândoi în prezent.

”Da, există. Există pentru că, înainte de toate, noi am fost prieteni. E o tranziţie grea, normal, dar nu imposibilă. Avem momente în care ne îmbrăţişăm şi prin acea îmbrățisare ne spunem o mie de cuvinte, ne mai pierdem unul în ochii celuilalt, mai râdem când ne aducem aminte de anumite momente pe care le-am trăit de-a lungul relației noastre și după ne cuprind sentimente puternice, dar suntem amândoi conștienți că asta e cea mai bună decizie pentru noi, individual, în momentul ăsta.”, a mai adăugat îndrăgitul actor.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-02-26



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE