2024-04-27 04:00

VIDEO Primele imagini cu Bruce Willis după anunțarea diagnosticului de DEMENȚĂ

 |  19:46
VIDEO Primele imagini cu Bruce Willis după anunțarea diagnosticului de DEMENȚĂ

Bruce Willis, în vârstă de 67 de ani, a fost văzut în public pentru prima dată după ce a fost diagnosticat cu demență frontotemporală. Apariția celebrului actor în public vine la două săptămâni după ce familia sa a anunțat că starea lui de sănătate s-a înrăutățit.

VIDEO Primele imagini cu Bruce Willis după anunțarea diagnosticului de DEMENȚĂ
zoom

În fotografiile și înregistrările video obținute de Daily Mail, actorul din „Die Hard” a petrecut, joi, o zi cu doi prieteni în Santa Monica, California. Actorul a fost surprins pe stradă, în compania prietenilor săi. Acesta era îmbrăcat lejer.

Apariția lui Bruce Willis în public vine la două săptămâni după ce familia sa a anunțat că a fost diagnosticat cu această „boală crudă”, care poate provoca încetinirea mișcărilor, rigiditate, probleme de echilibru și modificări ale comportamentului sau ale limbajului.

Demenţa frontotemporală reprezintă un grup de tulburări care duc la deteriorarea lobilor frontali şi temporali ai creierului prin atrofie.

„Deși este dureros, este o ușurare să avem în sfârșit un diagnostic clar”, au declarat soția sa, Emma Heming, fosta soție Demi Moore și cele cinci fiice ale actorului.

„FTD este o boală crudă de care mulți dintre noi nu au auzit niciodată și care poate lovi pe oricine. Pentru persoanele sub 60 de ani, FTD este cea mai frecventă formă de demență și, deoarece obținerea diagnosticului poate dura ani de zile, FTD este probabil mult mai răspândită decât știm”, a continuat familia.

„În prezent nu există tratamente pentru boală, o realitate care sperăm să se va schimba în anii care vin. Pe măsură ce boala lui Bruce avansează, sperăm că mass-media va atrage atenţia asupra acestei boli, care are nevoie să fie ştiută mult mai bine de oameni şi necesită cercetări”, a mai transmis familia lui Bruce Willis.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-03-03

GALERIE MEDIA




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE