2024-05-08 14:52

Unul dintre membrii trupei 3 SUD EST are COVID și e internat la ATI în stare gravă

 |  13:32
Unul dintre membrii trupei 3 SUD EST are COVID și e internat la ATI în stare gravă

Veste tristă pentru miile de fani ai trupei 3 Sud Est. Unul dintre membrii trupei formației a fost confirmat cu COVID-19 și este internat în stare gravă la secția de terapie intensivă a Spitalului Municipal Medgidia.

Managerul unității medicale, Eugen Aglițoiu, a declarat, vineri, la Digi 24, că Mihai Budeanu, alias Negruțu, în vârstă de 44 de ani, a fost spitalizat la ATI cu o zi în urmă și a beneficiat de tratament cu plasmă.

 Artistul a fost internat la Spitalul Municipal Mangalia (spital suport COVID), dar în cursul zilei de joi, 19 noiembrie, a fost transferat.

“Starea lui de sănătate nu este foarte bună. Era internat la noi în spital, pe Secţia de Terapie Intensivă. Necesita plasmă, însă unitatea noastră nu oferă, deocamdată, astfel de tratament. A fost transferat la Medgidia”, a declarat, pentru Focus Press, un medic din cadrul unităţii spitaliceşti de la Mangalia.

Informația a fost confirmată și pe contul de Facebook al trupei 3 SUD EST: “Da, este adevărat. Colegul nostru Mihai este infectat cu COVID-19 și este internat în secția de terapie intensivă a Spitalului Municipal Medgidia. I se administrează plasmă și tratament de specialitate. Să sperăm că starea lui se va îmbunătăți cât mai repede. Nu este de joacă cu acest virus!!! Aveți grijă de voi și de cei din jurul vostru respectând regulile de protecție. Vă ținem la curent cu starea lui Mihai”.

Informația a fost confirmat și pe contul de Facebook al trupei 3 SUD EST. “Da, este adevărat. Colegul nostru Mihai este infectat cu COVID-19 și este internat în secția de terapie intensivă a Spitalului Municipal Medgidia. I se administrează plasmă și tratament de specialitate. Să sperăm că starea lui se va îmbunătăți cât mai repede. Nu este de joacă cu acest virus!!! Aveți grijă de voi și de cei din jurul vostru respectând regulile de protecție. Vă ținem la curent cu starea lui Mihai”.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-11-20



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE