2020-12-04 06:26

Ultimele VEȘTI despre starea de sănătate a Dragăi Olteanu Matei

 |  15:23
Ultimele VEȘTI despre starea de sănătate a Dragăi Olteanu Matei

Medicii ieseni au reușit să o stabilizeze pe marea actriță Draga Olteanu Matei. Aceasta comunică cu echipa medicală, după ce i s-a făcut o transfuzie din cauza unei hemoragii și se speră într-o evoluție favorabilă.

Draga Olteanu Matei a ajuns, vineri seara, la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iași, transferată de la Spitalul Județean Piatra Neamț, din cauza unei hemoragii digestive superioare.

”A fost evaluată în urgență. S-a început transfuzia de sânge fiind vorba de o hemoragie importanta. Este internata în acest moment în ATI. Este conștientă. Comunica cu echipa medicala. S-au început manevrele diagnostice și terapeutice și sperăm ca evoluția sa fie una favorabilă. Doamna are și alte patologie. Are afecțiuni cardiovasculare, afecțiuni endocrine care bineînțeles trebuie evaluate și tratate în continuare”, a declarat șefa UPU-SMURD, Diana Cimpoeșu la antena3.ro.

În prezent, Draga Olteanu Matei este internată în Clinica de gastroenterologie și hepatologie a Spitalului „Sf. Spiridon” din Iași.

Draga Olteanu Matei a fost transferată la Iaşi de la Spitalul din Piatra Neamţ, întrucât acolo sunt trataţi exclusiv pacienţii cu COVID, iar actriţei îi era vitală efectuarea unei endoscopii.

Medicii sunt optimişti că starea artistei se va ameliora în perioada următoare, după ce iniţial erau extrem de rezervaţi asupra prognosticului.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-11-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE