2024-04-26 20:42

Surpriză totală. Cine este al patrulea soț al Pamelei Anderson

 |  13:55
Surpriză totală. Cine este al patrulea soț al Pamelei Anderson

Actriţa şi fotomodelul Pamela Anderson a anunţat marţi că s-a căsătorit în Ajunul Crăciunului, informează site-ul revistei People, citat de Agerpres.

Starleta din Baywatch s-a căsătorit cu bodyguardul ei, Dan Hayhurst, cu care are o relație de doar câteva luni. Ceremonii a avut loc la reşedinţa vedetei de pe Vancouver Island. "Nunta a avut loc pe o proprietate pe care am cumpărat-o de la bunicii mei în urmă cu 25 de ani. Este locul în care părinţii mei s-au căsătorit, iar ei sunt împreună şi astăzi", a declarat Pamela Anderson.

Marţi, ea a publicat pe Instagram o fotografie şi a dezvăluit că a decis să renunţe la reţelele de socializare: "Acesta va fi ultimul meu mesaj publicat pe Instagram, Twitter sau Facebook".

Acesta este cel de-al patrulea mariaj pentru Pamela Anderson, în vârstă de 53 de ani. Ea s-a căsătorit cu rockerul Tommy Lee, toboşarul trupei Motley Crue, în 1995. Cei doi artişti, care au divorţat în 1998, au împreună doi fii: Brandon Thomas şi Dylan Jagger. Actriţa s-a căsătorit apoi în 2006 cu cântăreţul Kid Rock, de care a divorţat însă în acelaşi an. Apoi, Pamela Anderson s-a căsătorit cu producătorul muzical Rick Solomon de două ori, în 2007 şi 2013. Ambele ei mariaje cu Solomon au durat mai puţin de un an.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-01-28



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE