2024-05-03 02:52

Sorana Cîrstea, după ce Țiriac jr A FLIRTAT cu fosta soție, Ileana Lazariuc: "Oamenii distrug lucruri minunate"

 |  09:21
Sorana Cîrstea, după ce Țiriac jr A FLIRTAT cu fosta soție, Ileana Lazariuc: "Oamenii distrug lucruri minunate"

Sorana Cîrstea și Ion Ion Țiriac formau un cuplu de aproape trei ani. Cei doi au fost surprinși împreună imediat după oficializarea rupturii dintre omul de afaceri și Ileana Lazariuc. Se pare că relația lor este acum intr-un impas.

Ion Ion Țiriac ar fi revenit la sentimente mai bune față de fosta soție, alături de care are doi copii. 

Cei doi au purtat un dialog elocvent pe Instagram. Ileana Lazariuc a distribuit o imagine din perioada căsătoriei: „Când tu ești centrul universului lui. Mișcă-te dreapta și zâmbește el spunând, lumina soarelui îți stă mai bine din unghiul ăla”, a scris Ileana Lazariuc la o fotografie cu ea în dreptul unei plaje”. 

Ion Ion a reacționat la scurt timp: „Am vrut să prind apusul în părul tău”.

„A fost frumos apusul în ziua aia ai dreptate”, a mai spus frumoasa moldoveancă. Afaceristul nu s-a oprit aici și a postat imaginea fostei iubite pe contul său personal de Instagram. Ileana a ținut ca fanii să știe că Ion Ion a fost cel care i-a făcut imaginea.

Sorana a înțeles situația și postat un mesaj interpretabil pe Instagram: „Călătorește și nu spune nimănui. Trăiește o poveste frumoasă și nu spune nimănui. Trăiește fericit și nu spune nimănui. Oamenii distrug lucrurile minunate”.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-06-02



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE