2024-05-06 07:36

Soprana Smaranda Drăghici-Pâslaru A MURIT la doar 35 de ani

 |  21:52
Soprana Smaranda Drăghici-Pâslaru A MURIT la doar 35 de ani

Soprana Smaranda Drăghici-Pâslaru, una dintre cele mai talentate şi mai valoroase soprane din Constanţa, a murit luni, 31 ianuarie, la vârsta de 35 de ani, în urma unei grele suferințe.

Tragicul anunţ a fost făcut de Teatrul Național de Operă și Balet Oleg Danovski din Constanţa.

"Smaranda a fost prietena pe care oricine și-ar dori-o alături. A fost fiica și sora care și-a iubit și și-a respectat enorm familia. A fost artista de care ar avea nevoie orice teatru de pe această lume, a fost vocea care a apropiat-o de Corul Îngerilor.

Smaranda a fost o mare artistă plină de modestie, colega gata să ajute oricând, pe oricine și pe toți laolaltă, a fost o adiere cu tăria unei stânci. Sincere condoleanțe familiei răpuse de durere și tuturor celor ce au iubit-o! Și Dumnezeu să îi odihnească sufletul în Pace și Fericire în Veșnica Sa Împărăție!”, se arată în mesajul postat pe Facebook.

Soprana Smaranda Drăghici-Pâslaru va fi condusă pe ultimul drum miercuri, 2 februarie 2022. Până atunci, omagiul îi poate fi adus la Casa Albastră din Constanţa, iar miercuri, 2 februarie, va fi pentru ultima dată la teatrul pe care l-a slujit. Acolo va avea loc, la ora 13:00, slujba religioasă.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-02-01



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE