2020-09-28 00:06

ȘOC la TVR. Mircea Radu, la un pas să fie dat afară!

 |  17:50
ȘOC la TVR. Mircea Radu, la un pas să fie dat afară!

Celebrul prezentator Mircea Radu este aproape să fie demis de la Televiziunea Română. MediaSind TVR cere conducerii instituției publice "demiterea de urgenţă" a acestuia din toate funcţiile deţinute la TVR, în urma inadvertenţelor apărute în declaraţia sa de avere.

Conform unui comunicat al sindicatului, în declaraţia rectificativă depusă la ANI, Mircea Radu "confirmă" că suma reală primită de la TVR pentru emisiunea Down The Road este de 112.574 lei, faţă de cea declarată iniţial, 64.670 lei.

În acest context, MediaSind TVR solicită şi Comisiilor de specialitate ale Parlamentului demararea unei anchete privind condiţiile în care s-a încheiat "un asemenea contract plătit cu sume discreţionare din bani publici". "Având în vedere informaţiile false cuprinse în declaraţia de avere şi contractul de drepturi de autor pentru emisiunea Down The Road - Aventura, încheiat de TVR cu fosta vedetă TV Mircea Aurelian Radu, actual coordonator cu atribuţii de şef Serviciu Comunicare, Relaţii Publice şi Protocol din Societatea Română de Televiziune şi consilier pe probleme de management al preşedintelui director general al SRTV, Doina Gradea, MediaSind TVR a cerut public ANI şi DNA să investigheze aceste inadvertenţe flagrante", semnalează reprezentanţii MediaSind.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-09-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


Autocar