2024-05-05 17:53

Simona Halep, PRIMA DECLARAȚIE despre divorțul de Toni Iuruc

 |  19:40
Simona Halep, PRIMA DECLARAȚIE despre divorțul de Toni Iuruc

Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat, astăzi, 8 septembrie 2022. Simona Halep a oferit prima declarație despre divorțul de Toni Iuruc, situație care a șocat pe toată lumea, mai cu seamă că în noiembrie era programată nunta.

După ce ieri a apărut în presă bomba că Simona Halep și Toni Iuruc divorțează și se vehicula chiar un termen clar pentru acest fapt, respectiv ziua de astăzi, sportiva a oferit o primă declarație.

'Eu și Toni am decis de comun acord să mergem fiecare pe drumul său. Am rugămintea ca presa să ne respecte intimitatea și să trateze cu decență și discreție acest subiect”, a declarat Simona Halep potrivit spynews.ro.

Prima care a ajuns la biroul notarial din București a fost Simona Halep. Toni Iuruc a ajuns și el la fața locului, însă la câteva minute distanță.

Potrivit Fanatik.ro, la intrarea în clădire, afaceristul a făcut și o glumă, amintind de eliminarea sportivei din primul tur de la US Open, moment în care s-ar fi luat hotărârea divorțului. În schimb, campioana nu a vrut să le ofere nicio declarație jurnaliștilor.

„Am plecat pe drumuri separate! Nu căutați senzaționalul că nu există. Suntem doi oameni normali, merge fiecare pe drumul lui. Suntem în relații foarte bune. Mergem doar înainte, așa e în viață!', a mărturisit Toni Iuruc.

Simona Halep și Toni Iuruc s-au cununat civil anul trecut, pe 15 septembrie, iar cununia religioasă și nunta urmau să aibă loc pe 13 noiembrie, la Cazinoul din Sinaia.

Iată ce a scris presa internațională despre divorțul anului:

News.com au a preluat informațiile din presa română, titrând materialul: "Simona Halep divorțează de soțul miliardar după un an", cu mențiunea că vestea tristă a venit puțin înainte de prima anivesare.

Tennisworld.fr, o publicație franceză centrată pe tenis, a scris: "Simona Halep va divorța de soțul milionar dupa US Open".

Și express.co.uk a adordat subiectul titrând: "Campioana de la Wimbledon divorțează de soțul milionar chiar înainte de prima aniversare".

Firstsportz, o publicație americană dedicată sportului, a publicat știrea folosind o sintagmă din tenis cu referire la eliminarea recentă de la US Open: "Dublă greșeală! Simona Halep va divorța de soțul multi-milionar cu câteva zile înainte de prima aniversare".


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-09-08



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE