2024-05-02 14:19

S-a aflat CAUZA MORȚII Tinei Turner

 |  14:35
S-a aflat CAUZA MORȚII Tinei Turner

Tina Turner, în vârstă de 83 de ani, care suferea de multiple probleme de sănătate, a murit de „cauze naturale”, potrivit unui nou raport. După cum relatează Daily Mail, cântăreaţa a murit de„cauze naturale” în locuinţa ei din Elveţia, informează News.ro.

„Regina rock & roll-ului”, însă, a suferit de multe probleme de sănătate. Comunicatul de presă care anunţă moartea ei a indicat, de asemenea, că ea a murit „în linişte la casa ei din Küsnacht, în Elveţia, în urma unei îndelungate maladii”.

În 2013, la trei săptămâni după căsătoria cu elveţianul Erwin Bach, Tina Turner a suferit un accident vascular cerebral. În urma acestui atac artista nu a mai putut merge şi i-au trebuit câteva luni până să reuşească să se deplaseze normal.

La trei ani după accidentul vascular cerebral, Tina Turner a fost, de asemenea, diagnosticată cu cancer intestinal, în 2016. A trebuit să facă un transplant de rinichi în aprilie 2017 după ce soţul ei Erwin Bach i-a donat un rinichi.

Pe 9 martie, cu ocazia Zilei Mondiale a Rinichiului, cântăreaţa a mai mărturisit pe reţelele de socializare că s-a pus „în mare pericol” neacordând suficientă atenţie problemelor sale de sănătate.

„Nu mi-am dat seama că hipertensiunea mea ar fi trebuit să fie tratată cu medicamente convenţionale”, a spus ea. Şi a adăugat: "M-am pus în mare pericol refuzând să văd realitatea: aveam nevoie de tratament medicamentos zilnic pentru viaţă. Prea mult timp am crezut că corpul meu este un bastion de neatins şi indestructibil".


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-05-26



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE