2024-05-07 15:15

Rockerii de la AEROSMITH și-au anulat turneul european din acest an

 |  14:15
Rockerii de la AEROSMITH și-au anulat turneul european din acest an

Faimoasa trupa rock Aerosmith și-a anunţat anulat turneul european din iunie și iulie pe fondul restricțiilor legate de călătorii şi de contextul actual pandemiei de COVID-19, informează Agerpres.

Steven Tyler şi colegii săi de trupă urmau să plece în turneu în iunie şi iulie, însă au luat decizia de a anula concertele din cauza ''prezenţei continue a restricţiilor privind COVID-19 şi a altor probleme'', dar şi pentru a-şi proteja fanii şi membrii echipei.

''Cu profund regret trebuie să anunţăm că turneul nostru european, programat să aibă loc în iunie şi iulie 2022, a fost anulat. Am continuat să monitorizăm situaţia COVID-19 în curs şi, având în vedere incertitudinea legată de logistica călătoriilor şi de prezenţa continuă a restricţiilor privind COVID-19 şi a altor probleme, a devenit clar că nu va fi posibil să mergem mai departe cu spectacolele noastre estivale din regiune. Sănătatea, siguranţa şi bunăstarea fanilor noştri este prioritatea noastră numărul unu. Vom reveni să cântăm rock cu toată lumea şi sperăm să avem veşti interesante de anunţat în curând'', se arată într-o declaraţie publicată pe conturile trupei de pe reţelele sociale.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-02-01



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE