2022-10-02 10:09

Reghecampf, AUDIAT la Poliţie după ce Anamaria Prodan i-a făcut plângere penală

 |  21:22
Reghecampf, AUDIAT la Poliţie după ce Anamaria Prodan i-a făcut plângere penală

Laurențiu Reghecampf a venit de urgență în țară, după ce Anamaria Prodan i-a făcut plângere penală. Laurenţiu Reghecampf a fost audiat la serviciul economic din cadrul IPJ Ilfov. Reghe, care este antrenorul echipei Neftchi Baku, din Azerbaijan, a fost surprins, în jurul prânzului, în timp ce pleca de la sediul IPJ Ilfov

Totul ar fi pornit de la o plângere a fostei sale soții, Anamaria Prodan, în care sunt acuzații de sustragere a unor bunuri. Laurențiu Reghecampf doar s-a prezentat la Poliție, însă nu a dat declarații. 

Surse spun că a venit numai pentru că a fost citat și dacă nu ar fi venit, ar fi fost luat cu mandat.

Anamaria Prodan este disperată să încheie divorțul și i-a făcut plângere penală soțului ei, cu privire la sustragerea bunurilor comune ale familiei.

'El a fost chemat, probabil, în primele procese pe care le avem. Mă rog de el de doi ani să încheiem toate procesele și el refuză sistematic. Acum e cazul cu containerele. Nu au mai ajuns acasă, au ajuns la prietenii lui. În containerele acelea era toată munca noastră din Dubai.

Când am plecat de acolo, tot ce am avut am depozitat în două containere din acelea uriașe și le-am trimis în România. Iar el le-a schimbat destinația.

Sunt ascunse de doi ani de zile. Vreau să închid coșmarul acesta pentru că deja îmi vine să vomit', spune, pentru FANATIK, Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan susține că procesul de divorț dintre ei se prelungește nepermis de mult.

'Nu mai vreau să discut despre asta, este jenant. Mi se pare penibil să stau și să discut despre asta. Îl rog pe el, poate îl rugați și voi, cei care îl cunoașteți, poate îl roagă amanta, oricine, să vină să divorțeze, să îmi dea divorțul și să scap de nenorocirea asta.

Dacă îmi dă divorțul am termina cu toate astea. Dar el nu vrea să îmi dea divorțul pentru că îi e frică de partaj, pentru că nu mai are nimic. Noi nici nu avem de ce să facem partaj când noi avem atâția copii. Totul trebuie să le rămână lor', a mai precizat Anamaria Prodan.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-09-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE