2021-09-22 01:33

Reghe, VACANȚĂ în Grecia fără Anamaria Prodan. Cu cine se distrează antrenorul

 |  13:53
Reghe, VACANȚĂ în Grecia fără Anamaria Prodan. Cu cine se distrează antrenorul

În timp ce Anamaria Prodan se află în Dubai și postează frecvent poze cu mașinile ei de lux, Reghe a ales să se relaxeze în Grecia, alături de o domnișoară misterioasă și mai mulți prieteni.

Laurențiu Reghecampf a fost surprins în Grecia, în Sithonia mai exact, alături de mai mulți prieteni. Turiștii români care l-au surprins la o tavernă au imortalizat momentul în câteva fotografii trimise Spynews.ro.

Alături de Laurențiu Reghecampf și domnișoara C ( o tânără despre care a mai scris presa mondenă), au venit şi prietena domnişoarei C, o gimnastă cunoscută, cu iubitul acesteia şi încă un domn însoţit de un copil. Au stat până în jurul ore 23:00. Pe tot parcursul cinei, au fost foarte veseli şi zâmbitori.

Întrebată despre această situație, Anamaria Prodan spune că știe despre vacanța soțului ei, dar nu este acolo cu vreo amantă.

”Soțul meu a plecat cu Luca, băiatul meu, să se roage la mânăstire. Trebuia să-l ia și pe cel mic, dar bebe a vrut să rămână în vacanță. Să nu avem discuții că-l acopăr sau ceva, vă dau ceva de la soțul meu. Normal că știam că este acolo.”, a sppus Anamaria Prodan pentru Spynews.ro.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-07-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE