2024-05-03 03:20

REACȚIA lui Amber Heard după victoria lui Johnny Depp: "Am inima frântă pentru că..."

 |  09:15
REACȚIA lui Amber Heard după victoria lui Johnny Depp: "Am inima frântă pentru că..."

La scurt timp după ce instanța a dat un verdict în favoarea lui Johnny Depp, Amber Heard a publicat un mesaj în care vorbește despre înfrângerea ei.

După ce Johnny Depp a câștigat procesul de defăimare împotriva fostei soții, Amber Heard a publicat un mesaj în care reacționează cu privire la decizia juriului. Actrița s-a declarat dezamăgită și îndurerată de verdictul final.

„Dezamăgirea pe care o simt astăzi este dincolo de cuvinte. Am inima frântă pentru că muntele de dovezi nu a fost de ajuns pentru a pune capăt puterii disproporționate și influenței fostului meu soț”, și-a început Amber Heard mesajul.

Actrița de 36 de ani a continuat prin a sublinia că este și mai dezamăgită de ceea ce simte că înseamnă acest verdict pentru alte femei.

„Este un pas înapoi. Ne duce înapoi într-un timp în care atunci când o femeie deschidea gura să se apere putea fi umilită. Trimite înapoi idea că violența împotriva femeilor trebuie să fie luată în serios.”, a mai spus ea.

Totodată, Heard a spus că avocații lui Depp au câștigat cazul prin ”convingerea juriului să treacă cu vederea problema cheiea a libertății de exprimare și să ignore dovezile care erau atât de concluzive încât am câștigat în Regatul Unit.”

La final, Heard a concluzionat că o întristează că a pierdut cazul, dar cel mai rău o întristează că , aparent, și-a pierdut „dreptul pe care credeam că-l am ca cetățean american, de a vorbi liber și deschis.”.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-06-02



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE