2024-05-03 16:30

Povestea lui Simon LEVIEV, escrocul din documentarul Netflix "The Tinder Swindler"

 |  23:32
Povestea lui Simon LEVIEV, escrocul din documentarul Netflix "The Tinder Swindler"

Netflix a lansat filmul documentar Escrocul de pe Tinder (The Tinder Swindler), in care relateaza povestea escrocului sentimental Simon Leviev, care s-a facut milionar dupa ce a escrocat zeci de femei, pe care le-a agatat pe reteaua Tinder.

Încă de la lansarea sa, „The Tinder Swindler” s-a numărat printre preferatele publicului, povestea senzațională, totodată extrem de bine ancorată în realitate, reușind să capteze atenția tuturor celor care, măcar o dată în viață au apelat la serviciile unei aplicații de dating, asemenea Tinder.

Personajul principal al acestei povești, Simon Leviev (Shimon Yehuda Hayut, pe numele său real), obișnuia să agațe femei pe Tinder, pretinzând că este moștenitorul unui imperiu și mințindu-le pe acestea în legătură cu situația sa materială.

Imediat ce le câștiga femeilor încrederea, bărbatul, originar din Israel, începea să le ceară bani, susținând că are nevoie de acele sume pentru a putea să se ascundă de mafioții care îl urmăresc și îi doresc răul, utilizarea cardului bancar lăsând, evident, urme digitale.

Așa cum era de așteptat, toate fotografiile publicate de acesta, pe conturile sale de socializare, descriau viața luxoasă perfectă și le făcea pe femei să creadă că povestea este una adevărată.

Se bănuiește că Hayut ar fi escrocat mai bine de 10 milioane de dolari, de-a lungul timpului, de la femei din diferite țări europene, lăsându-le pe acestea cu datorii.

În momentul de față, Simon Leviev este liber, în ciuda investigațiilor întreprinse de o publicație norvegiană, la care una dintre femeile păcălite a apelat, în speranța că escrocul va fi cunoscut de o lume întreagă.

Imediat după apariția documentarului Netflix, „The Tinder Swindler”, Leviev a publicat un mesaj în care a promis că „va face lumină” în acest caz. „Îmi voi spune povestea în următoarele zile, după ce voi pune cap la cap toate informațiile, astfel încât toate părțile implicate să beneficieze de respectul cuvenit. Până atunci, vă rog să nu trageți concluzii”, a scris Simon Leviev


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-02-09



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE