2024-05-04 08:28

Paula Seling A DIVORȚAT după 17 ani. Primele declarații ale lui Radu Bucura

 |  23:14
Paula Seling A DIVORȚAT după 17 ani. Primele declarații ale lui Radu Bucura

Paula Seling și soțul ei ar fi divorțat după un mariaj de 17 ani. Vestea i-a lăsat pe fanii artistei fără cuvinte. Apropiații cuplului au declarat că cei doi au decis să se despartă, iar artistul nu se mai ocupă de activitatea profesională a Paulei.

De-a lungul timpului, cei doi și-au ținut căsnicia departe de ochii presei și au preferat să fie discreți cu viața lor personală. Apropiații cuplului susțin că Paula si Radu au decis să se despartă.

„Da, este adevărat, nu mă mai ocup de activitatea Paulei, Cristi Stan se ocupă de concerte și tot ce este nevoie. Găsiți numărul lui pe site, puteți să sunați acolo să aflați tot ce aveți nevoie cu privire la activitatea profesională a Paulei. În rest, nu sunt interesat să comentez alte detalii, nu o să discut viața personală, detaliile din viața privată rămân private.', a declarat Radu Bucura, soțul Paulei Seling, pentru Click!.

Paula Seling nu a oferit, inca, un punct de vedere privind acest subiect.

În urmă cu câteva zile, artista a postat pe rețelele de socializare un mesaj în care vorbește despre drumuri separate. „Uneori simți că drumul te duce într-o direcție fără să poți să faci nimic. Că o frunza pe rău, că un pasager într-un tren luat la întâmplare. Dar toate se fac spre bine. Și, cândva, vei înțelege motivul pentru care destinul te-a purtat spre locuri pe care nu le-ai văzut până atunci', a scris artista pe Instagram.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-10-26



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE