2022-05-24 05:46

Ozzy Osbourne a fost diagnosticat cu COVID-19

 |  09:14
Ozzy Osbourne a fost diagnosticat cu COVID-19

Cântăreţul Ozzy Osbourne a fost diagnosticat cu COVID-19, a anunţat soţia lui, Sharon Osbourne, care a declarat că este "foarte îngrijorată" pentru soţul său, informează DPA/TCA, preluată de Agerpres.

Sharon Osbourne, care a început săptămâna aceasta o nouă emisiune pentru TalkTV în Marea Britanie, a declarat într-un interviu publicat joi de reţea că va zbura înapoi în Statele Unite pentru a avea grijă de fostul solist al trupei Black Sabbath.

"Am vorbit cu el şi e bine", a spus Sharon. Sharon, născută la Londra, în vârstă de 69 de ani, vizibil emoţionată în timpul interviului, a promis că va reveni la muncă după o săptămână, odată ce Ozzy se va face bine.

"Am trecut prin doi ani fără ca el să ia COVID-19 şi e doar 'norocul' lui Ozzy că l-a luat acum", a spus Sharon. Ea a declarat că după ce va ajunge în Statele Unite va sta alături de soţul său, "dar cu vreo trei măşti".

Ozzy Osbourne a dezvăluit în ianuarie 2020 că a fost diagnosticat cu boala Parkinson.

Cel mai recent album de studio semnat de Ozzy Osbourne este "Ordinary Man", lansat în 2020, cel de-al doisprezecelea disc solo al artistului britanic.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-04-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE