2024-04-26 08:50

OMAGII pentru Lisa Marie Presley: "Este în pace în braţele tatălui"

 |  21:06
OMAGII pentru Lisa Marie Presley: "Este în pace în braţele tatălui"

Hollywood-ul i-a adus omagii, pe reţelele de socializare, artistei şi singurului copil al lui Elvis Presley, Lisa Marie Presley, care a murit joi la vârsta de 54 de ani.

„Priscilla Presley şi familia Presley sunt şocaţi şi devastaţi de moartea tragică a iubitei lor Lisa Marie”, a declarat familia ei pentru Variety. „Sunt profund recunoscători pentru sprijinul, dragostea şi rugăciunile tuturor şi vor să le fie respectată intimitatea în această perioadă foarte dificilă".

Tom Hanks şi Rita Wilson au transmis condoleanţe pe contul de Instagram, numind moartea ei „subită şi şocantă”.

„Tom şi cu mine am petrecut ceva timp cu familia în timpul turneului de promovare a filmului Elvis. Lisa Marie a fost atât de sinceră şi directă, vulnerabilă”, au scris Hanks şi Wilson. „A vorbit atât de elocvent despre tatăl ei, despre ce a însemnat filmul pentru ea, încât a fost o celebrare a tatălui ei. Le avea alături de ea pe superbele ei fiice, Finley şi Harper, care ne-au făcut pe toţi să râdem. Ne-a arătat casa ei, Graceland, şi a făcut-o în aşa fel încât să ne simţim ca acasă. A fost atât de amabilă cu noi, Austin, Baz şi oaspeţii. Dacă nu aţi auzit muzica ei, vă rugăm să o ascultaţi. Avea o voce sufocantă, o putere şi tandreţe, pe care le-am iubit mereu. Inimile noastre şi rugăciunile noastre se îndreaptă către Riley, Harper, Finley, Danny şi Priscilla. O mamă nu ar trebui să piardă niciodată un copil. Lisa Marie şi-a pierdut preţiosul fiu Benjamin, Priscilla îşi pierde singura fiică. E prea mult. Trimitem toată dragostea familiei, rugăciuni pentru pace şi putere".

Solistul formaţiei Smashing Pumpkins, Billy Corgan, prieten vechi al artistei, a scris pe Twitter: „Există durere şi apoi tristeţe. Aceasta ar fi tristeţe pe mai multe niveluri decât pot număra. Vă rog să trimiteţi rugăciunile voastre familiei şi copiilor ei în acest moment dificil. Nu găsesc cuvintele pentru a exprima cât de trist este acest lucru".

„Ce sfâşietor”, a scris cântăreaţa LeAnn Rimes. „Sper că este în pace în braţele tatălui ei. Inima mea este cu familia ei. Prea multă durere în doar câţiva ani".

Leah Remini a spus că are inima zdrobită. „Lisa nu a avut o viaţă uşoară, aşa cum ar putea crede unii”, a scris ea. „Fie ca ea să fie în pace, odihnindu-se acum cu fiul şi tatăl ei. Mama ei Priscilla şi cele trei fiice ale ei, Riley, Finley şi Harper, sunt în rugăciunile mele". 

Actriţa Jennifer Tilly a spus că a fost chiar ieri la Graceland. „Ghidul ne spunea că uneori lua cina în sala de mese şi, odată, a dat o petrecere pentru prietenii ei în avionul care îi poartă numele. Odihneşte-te în pace, sufletul drag". 

Organizaţia care apără animalele PETA a lăudat activismul Lisei Marie Presley într-o declaraţie pentru Variety: „Lisa Marie Presley nu a fost doar o cantautoare talentată, soţie şi mamă iubitoare, ci şi o prietenă a animalelor. Aflând că un imitator al lui Elvis a numit un cimpanzeu după ea şi că îl exploata pentru profit, ea a făcut echipă cu PETA pentru a elibera animalul într-un sanctuar. Şi nu s-a oprit aici: la începutul pandemiei, când adăposturile aveau nevoie disperată de familii adoptive, Lisa Marie şi fiicele ei gemene au dat un exemplu minunat, deschizându-şi casa şi inimile pentru doi câini. Deşi cântăreaţa „Lights Out” a murit, viziunea ei minunată pentru animale va continua să ne inspire pe toţi cei de la PETA".


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-01-13



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE