2020-10-21 19:42

O vedetă Pro TV părăsește postul după 25 de ani

 |  23:29
O vedetă Pro TV părăsește postul după 25 de ani

Bebe Cotimanis a fost ”vocea” Pro TV timp de 25 de ani, încă de la lansarea postului și din luna octombrie va merge la o altă televiziune.

Actorul va fi vocea postului Prima TV, precum și a altor televiziuni sportive ale grupului Clever (Look Sport, Look Sport 2, Look Sport 3, Look 4K).

”Din 5 octombrie, celebrul actor Bebe Cotimanis va fi vocea postului Prima TV. El este una dintre cele mai cunoscute voci din România şi din această toamnă se va auzi atât pe Prima TV, cât şi pe televiziunile sportive ale grupului Clever, Look Sport, Look Sport 2, Look Sport 3, Look 4K. În această toamnă, Bebe Cotimanis va anunţa toate noutăţile de la Prima TV odată cu trecerea la emisia HD şi va da „culoare” tuturor materialelor video de promovare ale posturilor sportive Look”, anunţă postul de televiziune, într-un comunicat.

Bebe Cotimanis are o bogată experienţă şi este cunoscut telespectatorilor pentru roluri în serialele TV, dar este şi un îndrăgit actor de teatru, jucând în piesele Teatrului Nottara. El mai este cunoscut şi din filme ca „Hotel de lux”, „Epicentru” şi „Amen”, dar si serialul Vlad de la Pro TV.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-09-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE