2024-04-26 13:50

Nunta lui Britney Spears cu Sam Ashgari, întreruptă cu scandal de fostul soț al vedetei, Jason Alexander

 |  09:27
Nunta lui Britney Spears cu Sam Ashgari, întreruptă cu scandal de fostul soț al vedetei, Jason Alexander

Superstarul pop Britney Spears se pregătea să se căsătorească, joi, în apropiere de Los Angeles, însă evenimentul fericit a fost întrerupt de fostul ei soţ, Jason Alexander, care a apărut neinvitat la ceremonie, informează mass-media americane, potrivit AFP, citată de Agerpres.

Cântăreaţa, în vârstă de 40 de ani, şi logodnicul ei, Sam Asghari, de 28 de ani, erau în pline pregătiri când intrusul şi-a făcut apariţia la vila lor, precizează publicaţii de specialitate ca Variety şi TMZ.

Jason Alexander, prieten din copilărie cu Britney Spears şi cu care vedeta a fost căsătorită pentru scurt timp, în 2004 (doar 55 de ore), a pătruns pe proprietate, unde a fost apoi arestat de poliţie.

Alexander s-ar fi filmat în direct pe Instagram, unde poate fi văzut spunându-i unui agent de pază că a fost invitat.

„Unde este Britney?”, întreabă el, înainte de a traversa grădina şi de a intra într-un cort roz decorat cu flori, unde se prezintă unor persoane care participau la pregătirile de nuntă.

Potrivit TMZ, a izbucnit apoi o altercaţie şi a fost chemată poliţia.

Conform biroului şerifului comitatului Ventura, poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au descoperit că intrusul era căutat pentru fapte comise într-o altă jurisdicţie şi l-au arestat, precizează Variety.

Britney Spears şi Sam Asghari au păstrat discreţia cu privire la nunta lor, vestea despre aceasta apărând doar recent în publicaţiile de specialitate.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-06-10



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE