2024-04-26 11:38

Nea Mărin are COVID-19. Decizia Antena 1 după ce "tatăl" lui Vârciu s-a infectat la filmări

 |  21:14
Nea Mărin are COVID-19. Decizia Antena 1 după ce "tatăl" lui Vârciu s-a infectat la filmări

Nea Marin, una dintre cele mai îndrăgite vedete ale Antena 1, a fost depistat cu COVID-19. Se pare că acesta, pe care Liviu Varciu il alinta "taticul meu", a luat noul coronavirus la mare, acolo unde se afla pentru filmările la o nouă producție.

Filmările care aveau loc la Techirghiol, au fost întrerupte, iar show-ul care urma să apară pe micile ecrane în 2021 își amână, deocamdată, „botezul”. Nea Marin urma să fie gazda viitoarei emisiuni, susține libertatea.ro.

Vedeta Antenei 1 a recunoscut că este infectat cu noul coronavirus, însă nu a dorit să comenteze mai mult, sub auspiciile contractului pe care îl are în derulare cu televiziunea grupului Intact.

Întreaga echipă de producție a noului show, condusă de Mona Segal, se află încă de luni la Techirghiol, acolo unde s-au tras câteva „episoade”.

Din generic nu lipsesc Speak și iubita lui, Ștefania, Alex Velea, dar și Zani, unul dintre concurenții apreciați de la Chefi la cuțite. Surse din A1 spun că, în a treia zi de filmări, unul dintre băieții echipei de producție, care avea în grijă cazarea vedetelor show-ului, s-a infectat cu noul coronavirus. Confirmat pozitiv, acesta a dat alarma în toată echipa, iar în urma testărilor a ieșit că și nea Marin este infectat, plus unul dintre operatori.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-09-04



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE