2024-05-05 23:26

Mircea Sandu are CANCER pentru a treia oară. Cum se simte

 |  15:10
Mircea Sandu are CANCER pentru a treia oară. Cum se simte

Mircea Sandu a aflat că are cancer pentru a treia oară, dar nu-și pierde speranța și spune că luptă pentru copii să se facă bine și de data asta.

Președinte al FRF pentru 24 de ani, Sandu a învins cancerul la ficat în 2009 și pe cel la plămâni, în 2020. Acum, suferă de cancer la prostată, dar este încrezător că va trece din nou peste boală.

Într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, Mircea Sandu, ajuns la 70 de ani, a dezvăluit că a fost diagnosticat din nou cu cancer.

În 2020, m-am dus să fac controlul periodic de rutină. Și, ce credeți?, am descoperit că am o tumoare la plămâni. Mi-au scos-o în iunie 2020. Și, recent, mi-au mai descoperit una. Acum, am cancer la prostată. Trebuie să o rezolv și p-asta!„, a dezvăluit Mircea Sandu.

Eu am avut capul foarte tare, limpede. Am zis că trebuie să lupt pentru copii!„, a mai spus președintele FRF.

Întrebat cum se simte acum, în fața acestei mari provocări, Mircea Sandu a răspuns:

Fac parte din viață și astea. Sunt momente prin care toți trecem. Mai mult sau mai puțin. Astea îți arată adevărata față a vieții. Pentru că eu gândesc așa: m-am căsătorit cu Simona, am făcut copiii, aveam o viață bună. Cine se gândea că copilul din Dimitrov, care juca fotbal în intersecție, care avea o pereche de ghete cu crampoane de la unchiul său, va ajunge să joace în prima ligă, în echipele naționale?!„.

În momentul de față trebuie să fac tratament. Dimineața iau 12 pastile. La prânz, alte 7. Seara, ceva mai multe, 17 pastile. O să trec eu și peste asta, nu mă doboară pe mine un cancer„, susține Mircea Sandu.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-10-25



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE