2024-05-02 20:14

Mika și Laura Pausini vor prezenta EUROVISION 2022, la Torino

 |  09:00
Mika și Laura Pausini vor prezenta EUROVISION 2022, la Torino

Cântăreaţa italiană Laura Pausini, interpretul britanico-libanez Mika şi Alessandro Cattelan, personalitate a televiziunii italiene, vor fi prezentatorii Eurovision 2022 care va avea loc la Torino din 10 până în 14 mai, au anunţat miercuri organizatorii, potrivit News.ro.

Anunţul a fost făcut de pe scena Festivalului cântecului italian Sanremo, de unde cei trei viitori prezentatori ai lansat o numărătoare inversă pentru concursul care va avea loc peste 100 de zile. 

„Cred în uniunea popoarelor care fac ca zidurile care ne despart să cadă pentru a celebra ceea ce avem în comun dar şi diferenţele. O putem face datorită muzicii care este forma de exprimare universală”, a declarat Mika, care a mărturisit că urmăreşte Eurovision din copilărie.

„O dată pe an, mai mult de 40 de ţări trăiesc aceeaşi emoţie indiferent de istorie sau de situaţiile politice”, a adăugat el. 

Eurovision este unul dintre spectacolele cele mai urmărite din lume de mai mult de 200 de milioane de telespectatori. 

„Sunt fericită că Eurovision revine în Italia şi onorată să prezint un astfel de eveniment”, a declarat Laura Pausini.

Italia va găzdui cea de-a 66-a ediţie a acestui concurs după victoria rockerilor italieni Maneskin, anul trecut la Rotterdam. Aceasta va fi a treia ediţie italiană a Eurovision, după Napoli în 1965 şi Roma în 1991. 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-02-03



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE