2024-05-06 04:13

Meghan Markle vine cu noi dezvăluiri și ATACURI la adresa Casei Regale a Marii Britanii

 |  21:17
Meghan Markle vine cu noi dezvăluiri și ATACURI la adresa Casei Regale a Marii Britanii

Meghan Markle lansează un nou atac la adresa Familiei Regale a Marii Britanii. Ducesa a spus că ea și prințul Harry au fost „mai mult decât fericiți” să părăsească Marea Britanie.

Acest lucru s-a întâmplat pentru că cei doi „reprezentau o problemă în dinamica ierarhiei... doar prin existență” înainte de a „demisiona” din calitatea de membri activi ai familiei regale, informează Daily Mail.

Ducesa de Sussex a acordat un interviu publicației „The Cut”, parte a revistei New York, în care a susținut că ceea ce și-a dorit cuplul, de fapt, a fost libertatea financiară, libertate pe care alți membrii ai familiei au dobândit-o.

Mai mult decât atât, Harry a sugerat că „unii membrii ai familiei nu pot lucra și trăi împreună”, în timp ce Meghan a dezvăluit că „soțul ei și-a pierdut tatăl”, pe Prințul Charles.

Totodată, Meghan a spus că se va întoarce pe Instagram, iar anunțul vine după ce, înainte de nuntă, toate conturile de socializare ale fostei actrițe au fost închise în 2018.

Totuși, nu se știe în ce formă se va întoarce Meghan pe Instagram deoarece mai târziu, tot în interviu a menționat că nu este atât de sigură de acest pas.

Interviul a fost lansat după ce s-a susținut că Harry și Meghan nu o vor vizita pe Regina la Balmoral când vor vizita Marea Britanie săptămâna viitoare, pe fondul unei dispute de securitate în curs de desfășurare, și la doar câteva zile după ce Meghan a folosit noul ei podcast Spotify pentru a se plânge de modul în care a trebuit să-și continue angajamentele pe un turneu regal în Africa de Sud după un incendiu în dormitorul lui Archie.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-08-29



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE