2024-05-05 16:12

Lumea arde și Lewis Hamilton vrea să-și schimbe numele!

 |  18:05
Lumea arde și Lewis Hamilton vrea să-și schimbe numele!

Pilotul britanic Lewis Hamilton a dezvluit la Dubai Expo că este pe cale să-şi schimbe numele, pentru a include în acesta și numele de familie al mamei sale, Larbalestier, informează site-ul mirror.co.uk., citat de News.ro.

Septuplul campion în Formula 1 a pus la îndoială tradiţia ca femeile să-şi piardă numele de familie atunci când se căsătoresc. Părinţii lui Hamilton, Anthony Hamilton şi Carmen Larbalestier, au divorţat când Lewis era mic.

"Sunt foarte mândru de numele familiei mele: Hamilton. De fapt, puţin ştiu că numele de familie al mamei mele este Larbalestier. Şi sunt pe cale să pun asta în numele meu. Pentru că nu înţeleg pe deplin ideea că, atunci când oamenii se căsătoresc, femeia îşi pierde numele. Îmi doresc foarte mult ca numele ei să continue cu numele Hamilton", a declarat Hamilton.

Acesta a fost însoţit de mama sa la festivitatea în care a primit titlul de cavaler, la Castelul Windsor, în decembrie trecut, a spus că nu este sigur când va fi oficializată schimbarea numelui său, după ce a fost întrebat dacă noul său nume va putea fi folosit la deschiderea sezonului Campionatului Mondial de Formula 1, programată în acest weekend, în Bahrain. 

"Va fi în curând. Nu, nu ştiu dacă va fi în acest weekend, dar lucrăm la asta", a precizat pilotul Mercedes.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-03-14



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE