2023-02-02 19:32

Kim Kardashian a cumpărat un CRUCIFIX purtat de prinţesa Diana. Cât a plătit

 |  17:42
Kim Kardashian a cumpărat un CRUCIFIX purtat de prinţesa Diana. Cât a plătit

Kim Kardashian a cumpărat crucifixul Attalah, un pandantiv celebru purtat de prinţesa Diana, la o licitaţie, miercuri, la Londra, a anunţat casa de licitaţii Sotheby's.

Crucifixul Attalah, un pandantiv de lux realizat în anii 1920 de marele bijutier britanic Garrard, a fost purtat de mai mutle ori de prinţesa Diana.

Acesta a fost vândut la licitaţie pentru 163.800 de lire sterline (aproximativ 187.000 de euro).

Crucea de ametist, o varietate de cuarţ violet, a fost achiziţionată de un reprezentant în numele lui Kim Kardashian, a confirmat Sotheby's.

Pandantivul, purtat de prinţesă la o gală de caritate din Londra în 1987, a atins mai mult de două ori preţul estimat de vânzare cu amănuntul. Crucifixul prezintă diamante de 5,25 carate.

„Bijuteriile deţinute sau purtate de prinţesa Diana sunt rareori disponibile pe piaţă, în special o piesă precum crucifixul lui Attalah, care este colorat, îndrăzneţ şi distinctiv”, a declarat Kristian Spofforth de la Sotheby's înainte de vânzare. „Într-o oarecare măsură, acest pandantiv neobişnuit este un simbol al încrederii tot mai mari a prinţesei în alegerile ei vestimentare şi de bijuterii în acel moment special din viaţa ei”, a adăugat el, potrivit news.ro.

Anul trecut, Kim Kardashian, în vârstă de 42 de ani, a îmbrăcat rochia pe care a purtat-o ​​Marilyn Monroe când i-a cântat „La mulţi ani” preşedintelui Kennedy în 1962 la celebra gală a Muzeului Metropolitan din New York.

Muzeul Rupley, cel care deţine celebra rochie, a negat acuzaţiile potrivit cărora Kim Kardashian ar fi deteriorat-o.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-01-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE