2024-05-05 13:03

Kanye West a fost suspendat, din nou, pe Twitter, după un mesaj în care îl laudă pe Hitler

 |  12:00
Kanye West a fost suspendat, din nou, pe Twitter, după un mesaj în care îl laudă pe Hitler

Ye, rapperul cunoscut anterior sub numele de Kanye West, a fost suspendat de pe Twitter după ce a distribuit un desen care amestecă o svastică cu Steaua lui David, la doar câteva ore după ce l-a lăudat pe Adolf Hitler și pe naziști într-un interviu, relateză The Guardian.

Ye a fost unul dintre mai mulți utilizatori de profil înalt ai Twitter ale căror conturi au fost interzise sau restricționate pe platformă, care apoi și-au restabilit conturile după ce miliardarul Elon Musk a preluat funcția de proprietar. Ye a revenit pe platformă la 21 noiembrie, după ce anterior fusese restricționat pentru că a postat un mesaj antisemit.

Musk a descris anterior abordarea sa privind moderarea conținutului astfel: "Dacă ai îndoieli, lasă discursul să existe".

Joi seară, Ye a distribuit imaginea svasticii peste Steaua lui David, un simbol al iudaismului. Tweetul a fost șters în scurt timp.

"Să ne amintim întotdeauna că acesta este ultimul meu tweet", a scris Ye, postând o imagine deloc măgulitoare cu Musk pe jumătate dezbrăcat pe un iaht.

"Este în regulă", a răspuns Musk. "Asta nu este", a scris el pe tweetul cu svastica ștearsă.

Rapperul a început apoi să posteze pe Truth Social, platforma de socializare inițiată de fostul președinte american Donald Trump, împărtășind mesaje text presupuse a fi de la Musk, în care miliardarul părea să încerce să se înțeleagă cu el cu privire la tweet.

"Îmi pare rău, dar ai mers prea departe. Aceasta nu este dragoste", a scris Musk.

"Cine te-a făcut pe tine judecător", i-a răspuns Ye. El a împărtășit apoi o captură de ecran a contului său de Twitter care arată că i s-a interzis să mai posteze pe Twitter timp de 12 ore pentru că a încălcat regulile platformei.

Musk a confirmat suspendarea lui Ye. "Am făcut tot ce am putut. În ciuda acestui lucru, el a încălcat din nou regula noastră împotriva incitării la violență. Contul va fi suspendat", a scris el.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-12-02



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE