2024-05-02 12:34

Jorge Lorenzo, triplu campion mondial MGP, se IUBEȘTE cu Natalia Mateuț

 |  14:00
Jorge Lorenzo, triplu campion mondial MGP, se IUBEȘTE cu Natalia Mateuț

Jorge Lorenzo (36 de ani), triplu campion mondial la MotoGP, clasa regină a CM de motociclism viteză. Pilotul spaniol ar avea o relație cu Natalia Mateuț (33 de ani), fiica lui Dorin Mateuț (57 de ani), legendarul fotbalist al celor de la Dinamo.

Lorenzo este unul dintre cele mai importante nume din MotoGP. Pe lângă cele 3 titluri mondiale (2010, 2012, 2015), ibericul a mai încheiat de 3 ori pe poziția a doua în clasamentul final al piloților și de două ori în locul 3. În plus, acesta are în palmares și două titluri la clasa 250cc.

Natalia Mateuț și Jorge Lorenzo formează un cuplu, potrivit CANCAN. Fiica lui Dorin Mateuț și celebrul pilot de motociclism sunt într-o relație, iar lucrurile par să decurgă cât se poate de bine între cei doi.

Fiica lui Dorin Mateuț s-a despărțit, la finalul anului trecut, de DJ Mahony, însă nu a stat singură prea mult timp după ce relația cu artistul s-a încheiat. Aceasta s-a cunoscut cu celebrul Jorge Lorenzo, iar în scurt timp s-a ajuns în situația în care cei doi formează un cuplu.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-05-14



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE