2023-02-04 11:46

Jennifer Aniston a vorbit despre INFERTILITATE: "A fost o provocare să rămân însărcinată"

 |  16:25
Jennifer Aniston a vorbit despre INFERTILITATE: "A fost o provocare să rămân însărcinată"

Jennifer Aniston (53 de ani) a dezvăluit, într-un interviu pentru revista Allure, că ultimii 34 de ani i-a trăit sub presiunea constantă a tabloidelor care au scris despre fiecare dintre poveştile ei de dragoste, o presiune pe care vedeta din serialul "Friends" a resimţit-o mai rău atunci când încerca "să rămână însărcinată".

"A fost o provocare să rămân însărcinată. Şi acei ani de zvonuri în jurul vieţii mele private, a fost greu. Am făcut fertilizare in vitro, am băut ceai chinezesc, am făcut totul", adaugă actriţa, care precizează că are "zero regrete".

"Aş fi dat orice dacă cineva mi-ar fi spus: "Congelează-ţi ouăle, fă-ţi favoarea asta". Nu este ceva la care să te gândeşti. Aşa că sunt în această situaţie astăzi. Acum s-a terminat. S-a terminat".

Jennifer Aniston a criticat şi cruzimea presei faţă de ea, care a acuzat-o că "ar fi egoistă” şi "că este interesată doar de cariera ei”: "Şi ferească Dumnezeu ca o femeie de succes să nu aibă copii".

Ea neagă astfel zvonul că Brad Pitt, primul ei soţ, a părăsit-o pentru că nu a vrut să aibă copii: "Este o minciună". Şi a adăugat: "Nu am nimic de ascuns în prezent. Am trăit atâţia ani protejând această poveste a fertilizării in vitro. Sunt foarte protectoare cu această parte a vieţii mele, pentru că există atât de puţine lucruri pe care le pot păstra doar pentru mine". 

"Lumea crează fără încetare poveşti care nu sunt adevărate. Aşa că voi spune adevărul. Am impresia că ies din hibernare. Nu mai am nimic de ascuns", a concluzionat actriţa, citează news.ro.

Vedeta din serialul "Big Bang Theory", Kaley Cuco, a salutat pe Instagram gestul lui Jennifer Aniston: "Nu ştiţi niciodată prin ce încercări trec oamenii în viaţa lor privată... Nu mai încercaţi să-i citiţi şi să-i judecaţi!"

Jennifer Aniston apare pe coperta ultimului număr al revistei Allure în print.

foto: Instagram Jennifer Aniston


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-11-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE