2024-05-08 13:30

Jane Fonda, VEȘTI BUNE despre sănătatea ei. Actrița de 84 de ani are cancer

 |  21:12
Jane Fonda, VEȘTI BUNE despre sănătatea ei. Actrița de 84 de ani are cancer

Jane Fonda a anunţat, joi seară, pe contul ei de Instagram, că boala sa, cancer al sistemului limfatic, este în remisie. „Săptămâna trecută, oncologul meu mi-a spus că acest cancer este în remisie şi că pot opri chimioterapie”.

„Mă simt atât de binecuvântată, atât de norocoasă. Vreau să vă mulţumesc tuturor pentru că mi-aţi trimis rugăciunile şi gândurile voastre. Sunt sigură că asta a jucat un rol în această veste bună”, a adăugat ea pe reţeaua de socializare.

Actriţa a anunţat pe Instagram, în septembrie anul trecut, că a început chimioterapie pentru a trata limfomul non-Hodgkin, un cancer al sistemului limfatic.

Vedeta din serialul „Grace & Frankie” a profitat atunci de acest anunţ pentru a denunţa ilegalităţile privind accesul la îngrijiri medicale în Statele Unite: „Sunt, de asemenea, norocoasă că am asigurare de sănătate şi acces la cei mai buni medici şi tratamente. Ştiu că sunt privilegiată şi este trist”, a spus ea.

Actriţa în vârstă de 84 de ani a spus: „Nu este prima mea întâlnire cu cancer. Am avut deja cancer de sân şi o mastectomie. Voi împlini 85 de ani în curând. Nu trebuie să-mi fac griji că mai trăiesc câteva decenii”, a scris ea pe Instagram.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-12-16



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE