2024-05-06 06:10

Iulian Nunucă, CÂȘTIGĂTORUL Vocea României 2022. Ce face cu premiul de 100.000 de mii de euro

 |  11:47
Iulian Nunucă, CÂȘTIGĂTORUL Vocea României 2022. Ce face cu premiul de 100.000 de mii de euro

Iulian Nunucă a câștigat „Vocea României” sezonul 10 și premiul în valoare de 100.000 de euro. Iulian Nuncă are 18 ani, este din Pașcani și provine dintr-o familie de țigani lăutari, lucru de care tânărul este foarte mândru

Iulian Nunucă a moștenit talentul de la bunicul și tatăl său, care sunt lăutari. La „Vocea României”, Iulian a experimentat mai multe stiluri muzicale, reușind să cucerească atât antrenorii, cât și publicul de acasă.

Concurentul a precizat pentru Ciao.ro faptul că o parte din cei 100.000 de euro i-ar investi în cariera sa muzicală, iar o parte i-ar dona copiilor cu nevoi speciale.

„Dacă aș câștiga, mi-aș dori să donez o parte din bani și copiilor care au nevoie, cu situații financiare mai precare și aș investi în cariera mea”, a declarat Iulian Nunucă pentru sursa menționată.

Totodată, el a și dezvăluit cât e de apropiat de Andra Botez, care a ieșit pe locul doi la „Vocea României”. Ea a fost profesoara lui o perioadă, și acum vrea să revină la orele ei de canto.

„În acest moment greu îmi găsesc cuvintele, mă gândesc numai la Dumnezeu, că el a fost ajutorul meu întotdeauna. Întotdeauna am intrat pe scenă cu gândul al El, și faptul că am ajuns cu Andra până în ultima clipă, nu știam ce reacții să mai am în momentul acela mă gândeam că dacă aș câștiga eu ar fi o surpriză, dar dacă ar câștiga Andra nu ar fi nimic de neașteptat. Eu mă așteptam să câștige ea. Ea are o vocea care merită să fie pe cele mai mari scene ale lumii”, a spus câștigătorul.

Și a continuat: „Bucuria a fost mai mult în suflet. Ca om simplu nu am putut să mă bucur așa cum aș fi putut pentru că mă gândeam la Andra. Pentru mine banii nu valorează nimic. Eu dacă am cu ce să mă îmbrac, ce să mănânc și unde să dorm, eu am de toate. Asta e cel mai frumos, să trăiești simplu și frumos, să fii modest, să lași loc de iubire și bunătate, căci așa poți schimba lumea.

Îmi doresc ca noi, oamenii, să urmăm în continuare calea lui Dumnezeu. Asta e cel mai important pentru mine. Cu marele premiu am de gând să donez o parte din bani copiilor săraci care chiar au nevoie și să investesc în cariera mea. Și să merg la Andra la ore. Cât mi-am dorit asta!”, a mai explicat el.

Tudor Chirilă, declarații despre Iulian Nunucă, concurentul lui

Iulian Nunucă a fost antrenat de Tudor Chirilă la „Vocea României”, sezonul 10. Înainte de marea finală, Tudor Chirilă a declarat în mediul online: „A fost o săptămână în care am muncit ca niște câini așa că sunt împăcat cu gândul că am făcut tot ce se putea în ceea ce-l privește. Am ales piese, am făcut structuri, am făcut vocal coaching cu un profesionist minunat, am încercat să ne pregătim mental. Îmi doresc mult ca băiatul ăsta să câștige, mult mai mult pentru el și pentru ce fel de om e decât pentru orgoliul meu personal.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-12-24



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE