2024-05-19 12:12

Irina Tănase, prima reacție după ce s-a vehiculat că s-a despărțit de Liviu Dragnea

 |  09:32
Irina Tănase, prima reacție după ce s-a vehiculat că s-a despărțit de Liviu Dragnea

La 58 de ani, Liviu Dragnea are o relație cu Irina Tănase, în vârstă de 29 de ani. Deși pe cei doi îi despart aproape 30 de ani, iar timp de doi ani și jumătate Dragnea a stat în detenție, până acum cel puțin relația lor a părut de neclintit. Acum însă presa scrie că Irina ar fi fost părăsită de iubitul ei și se pare chiar că, la momentul redactării acestui articol, Liviu Dragnea ar fi de negăsit.

În schimb, Irina a fost contactată de cancan.ro și a avut prima reacție cu privire la acest subiect.

 „De unde știți dumneavoastră așa ceva? Păi, eu am o relație cu Liviu de atât de mulți ani încât fostul meu iubit cred că este și căsătorit și are și copii, așa că nu avea cum să mă prindă cu fostul iubit. (...) Nu știu de unde ați auzit. Îmi pare rău. (...) Dar nu înțeleg de ce mă întrebați asta? Nu m-a prins Liviu cu niciun iubit și nici nu ne-am despărțit. Nu știu de unde ați auzit dumneavoastră chestia asta… Îmi pare rău…”, a declarat Irina Tănase pentru Cancan.

 Pe de altă parte, Click citează o sursă din anturajul celor doi și anunță că separarea s-a produs prin sms: 

”Da, sunt despărțiți acum, dar nu știu dacă e o despărțire definitivă, ea speră că nu. Totul s-a întâmplat din cauza geloziei, nu are legătură cu vreun fost iubit(... ) Cineva i-a dat ceva, o făcătură prost făcută și ușor de demontat, dar pentru că el a fost doi ani închis, nu a mai știut ce să creadă. A văzut negru în fața ochilor și a plecat.(... ) I-a dat Irinei doar un mesaj, aceasta n-a apucat nici să se apere. Nimeni nu poate să ia legătura cu el, nici măcar copiii lui, toată lumea este îngrijorată. Irina este nevinovată, nu i-a greșit cu nimic și îl iubește. Cineva din anturaj nu îi dorește împreună și a făcut tot posibilul să se bage între ei. Liviu nu mai vorbește nici cu cei mai apropiați prieteni. Nu ascultă pe nimeni, doar pe omul acesta."


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-12-06



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE