2024-05-03 18:58

Irina Loghin, despre DIETA care o întinereşte: "Mă simt ca la 20 de ani"

 |  14:14
Irina Loghin, despre DIETA care o întinereşte: "Mă simt ca la 20 de ani"

Are 83 de ani, dar nu îşi arată vârsta. Mai mult, este tonică, face mişcare şi spune că a găsit regimul sănătos cu care se simte foarte bine, mărturiseşte Irina Loghin.

Interpreta de muzică populară spune că este foarte important ce alegem să mâncăm și crede că tot răul din corp vine de la alimentație.

"Mi-aș dori ca lumea să aprecieze foarte mult stilul de viață sănătos, nu știe ce pierd. Tot răul din organism vine de la alimentație, ce mănânci. Dovadă că a fost un moment în care niște chiftele mi-au lăsat gura apă, dar totodată mi-a venit un miros de ulei încins și am renunțat", îşi aminteşte artista.

Irina Loghin are o condiţie fizică de invidiat. Datorită dietei vegetariene, care a devenit pentru ea un mod de viaţă, cântăreaţa spune că nu a fost nevoită niciodată să apeleze la operaţii estetice.

"În sufletul meu, mă simt ca la 20 de ani. Dieta vegetariană mă întinereşte şi fizic, şi sufleteşte. Nu aş renunta la acest mod de viaţă pentru nimic în lume", mărturiseşte Irina Loghin, potrivit jurnalul.ro.

Irina Logh. face sport, se hrănește sănătos și se îngrijește - așa se explică modul în care arată atât de tânără la 83 de ani.

Deși nu are probleme cu kilogramele, cântăreața de muzică populară a găsit o metodă revoluționară și sănătoasă în același timp cu care să slăbească: ”Fix din oră în oră le luam. Mă miram seara că nu mi-e foame”.

Irina Loghin a mărturisit în urmă cu ceva timp că s-a subțiat vizibil într-o săptămână cu ajutorul unei cure de detoxifiere. E vorba, însă, de câteva kilograme.

Irina Loghin a împlinit 83 de ani și pare că a găsit secretul tinereții, iar dovadă în acest sens stă și tenul său, nu numai forma fizică în care este.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-10-26



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE