2024-05-03 12:15

Horațiu Mălăele, IRONIE pentru cei care au scris că a murit

 |  23:37
Horațiu Mălăele, IRONIE pentru cei care au scris că a murit

În mediul online a apărut un mesaj în care se scria că legendarul actor ar fi încetat din viața. La scurt timp, Teatrul Național București a dezmințit informația, iar Horaţiu Mălăele a transmis un mesaj plin de umor, în stilul său caracteristic.

O publicație locală anunțat trecerea în neființă a celebrului actor Horațiu Mălăele. Fără ca informația să fie verificată în vreun fel, a început să fie distribuită masiv, astfel ajungând și la urechile artistului faptul că a murit. Acesta a venit cu o replică de zile mari, plină de umor, așa cum îi este stilul caracteristic. „Dușmanilor mei zvoniști, că nu muriți odată, să scăpați de mine!…”, a scris Horațiu Mălăele într-o postare pe Facebook.

Reprezentanții TNB l-au sunat pe artist pentru a se asigura că acesta este bine, apoi au postat un mesaj pe pagina oficială de Facebook prin care anunțat că informația este „fake news”. În această dimineață a apărut în mediul online, din surse deloc de încredere, informația conform căreia actorul Horațiu Mălăele ar fi murit. Domnul Horațiu Mălăele a fost contactat și a răspuns la telefon personal. Vă rugăm să nu dați curs informațiilor neverificate și vă sugerăm să raportați asemenea pagini! Vă mulțumim!”, au transmis reprezentanții TNB.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-04-16



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE