2024-05-06 10:55

Florin Piersic, de Crăciun: "Mie îmi e frică de MOARTE! Mai vreau să trăiesc puţin"

 |  13:45
Florin Piersic, de Crăciun: "Mie îmi e frică de MOARTE! Mai vreau să trăiesc puţin"

Florin Piersic a ajuns la vârsta 86 de ani, încă joacă în spectacole, atât la noi, cât şi în străinătate, dar a vorbit despre momentul în care va părăsi aceasă lume.

"Eu vreau să mai trăiesc puţin! Niciodată nu am spus cum spun alții… Mie îmi e frică de moarte! Nu pot să îți explic de ce", a precizat Florin Piersic in podcastul lui Mihai Morar.

"Am văzut-o de mic, dar poate că atunci… Știi ce mă îngrijorează? Faptul că mulți, aproape toți cei pe care i-am avut foarte aproape de sufletul meu, de mintea mea, nu mai sunt. Mi-au fost foarte dragi. 

Eu toată copilăria mea am trăit-o la Cluj. Acolo eram cei care eram aleși să facem parte din elevii liceului la care eu am învățat. Din ei nu mai e aproape niciunul. Din colegii mei, din promoția noastră, care era după promoția lui Amza Pellea, Victor Rebengiuc și alți mulți actori din generația de aur nu mai e nimeni.

Noi eram 22 și mai suntem trei. Nu mai e decât Liviu Crăciun, este Gheorghe Popovici-Poenaru, care e plecat la Montreal, unde e profesor la o facultate de actorie și al treilea sunt eu.

Ar mai fi o singură persoană, care e suferindă, Ioana Bulcă", a spus Florin Piersic.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-12-25



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE