2023-06-02 17:14

De ce susțin unii fani că Suedia a fost "AJUTATĂ" să câștige Eurovision

 |  15:47
De ce susțin unii fani că Suedia a fost "AJUTATĂ" să câștige Eurovision

O conspirație a apărut pe rețelele sociale după ce Loreen a câștigat Eurovision 2023. Unii fani ai concursului susțin că Suedia a fost ajutată să câștige, ca să organizeze ediția de anul următor, când se vor înregistra 50 de ani de la succesul ABBA.

Mai mulți telespectatori au observat că Loreen încă avea pus microfonul cu care a cântat și după ce a coborât de pe scenă - când dădea interviuri, sau în momentul în care a fost anunțat câștigătorul, potrivit Daily Mail.

„I-au dat deja lui Loreen microfonul pentru spectacolul ei? Sau asta e doar pentru interviu? În mod normal, oamenii au microfon dublu?”, a scris un utilizator pe Twitter.

„Uite, nu spun că este trucat, dar... să câștige Suedia cu un an înainte de aniversarea victoriei ABBA mi se pare cu totul prea convenabilă”, a reacționat o altă persoană.

„În nici un caz au manipulat totul, astfel încât Suedia să-l poată găzdui (concursul Eurovision 2024) la 50 de ani de la victoria ABBA, frate. Sunt supărat”, a scris un alt utilizator.

„Toată această aniversare ABBA și victoria Suediei, pare o coincidență prea mare, nu știu”, este o altă reacție.

„Nu cred în teoriile conspirației, dar ideea că acest lucru a fost manipulat astfel încât Suedia să poată găzdui cea de-a cincizecea aniversare a victoriei Abba are foarte mult sens acum”, a scris o altă persoană.

Grupul suedez ABBA a câștigat ediția din 1974 a concursului Eurovision, cu melodia Waterloo. A fost succesul care i-a propulsat spre celebritate pe Bjorn, Benny, Agnetha și Anni-Frid.

În 2024 se împlinesc 50 de ani de la victoria lor, iar mulți se așteaptă ca grupul să cânte la ediția următoare a Eurovision.

Sâmbătă seara, Loreen a câștigat cu 583 de puncte, urmată îndeaproape de Finlanda. În urma voturilor individuale ale juriilor, Suedia era pe primul loc cu 277 și a urcat din nou pe prima poziție după votul publicului.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-05-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE