2024-05-08 16:37

De ce NU vrea actrița Lia Bugnar copii: "Trebuie să fii acolo când mor"

 |  11:02
De ce NU vrea actrița Lia Bugnar copii: "Trebuie să fii acolo când mor"

Actrița Lia Bugnar face declarații controversate în legătură cu decizia sa de a nu avea copii. Lia Bugnar vine cu explicații pe care puțini români le-au mai auzit în viața lor și spune că dacă un copil se naște din cauza ta, ca părinte, ar fi de datoria ta să fii lângă el și când moare.

„În primul rând, pentru că nu vei fi lângă ei când vor muri. (n.r. de ce i se pare egoist să aduci copii pe lume) Ceea ce nu e cinstit. Dacă eşti acolo când se nasc şi se nasc din cauza ta, ar trebui să fii acolo şi când mor. Să-i iei de mână şi să le spui:

„Uite, asta a fost călătoria ta, sper că a fost plăcută. (…) Mie nici sinuciderea şi nici eutanasierea nu mi se par de ignorat. Şi de-asta nici nu cred că e aşa o mare găselniţă să faci copii. Sunt destui oameni pe planeta asta. Unii ar spune că e egoism, dar depinde de care parte a sensului acestui cuvânt te situezi. (…)

Mi se pare că mergem pe sârmă cu toţii şi că lucrurile pot oricând să fie de mâine cumplite. E suficient ca mama să nu cedeze trecerea când e la volan şi de viaţa mea se va alege praful… Sunt atât de multe lucruri îngrozitor de fragile, atât de multe nenorociri care sunt certitudini în viaţa fiecăruia, încât nu ştii dacă merită.”, a declarat actrița.

Declaratia Liei Bugnar vine în contextul în care bărbatul de care s-a despartit recent, Anghel Damian, va fi tată peste câteva luni. Tânărul regizor a încheiat relația cu actrița pentru că s-a îndrăgostit de cântăreața Theo Rose, care îl va face în curând tatic.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-12-15



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE