2024-05-06 03:05

De ce A MURIT Maxi Jazz, solistul trupei Faithless. "În sfârşit, poţi dormi puţin Max"

 |  14:20
De ce A MURIT Maxi Jazz, solistul trupei Faithless. "În sfârşit, poţi dormi puţin Max"

Maxi Jazz, solistul trupei britanice Faithless, a murit la vârsta de 65 de ani. Muzicianul şi DJ-ul, al cărui nume real era Maxwell Fraser, a fost un membru de bază al grupului, care este cel mai bine cunoscut pentru hit-ul Insomnia.

Fosta colegă de trupă, Sister Bliss, a spus că a murit „liniştit, în somn” în casa sa din sudul Londrei vineri seară.

Faithless erau cunoscuţi pentru single-uri precum, We Come 1, care a ajuns în primele trei locuri în topuri în 2001 şi hit-ul Insomnia, care a ajuns pe locul al treilea în 1996.

Trupa de reggae UB40, care a făcut un turneu cu Jazz în 2017, i-a adus un omagiu solistului cu o referire la single-ul Insomnia: „Un tip adorabil, care a plecat prea devreme, dar în sfârşit Maxi poţi dormi puţin”, scrie relatează BBC.

Într-o declaraţie distribuită pe Instagramul lui Jazz şi semnată de foştii săi colegi de trupă se arată: „A fost un om care ne-a schimbat viaţa în atât de multe feluri. A dat semnificaţia şi mesajul potrivit muzicii noastre. A fost, de asemenea, un om drăguţ, cu timp pentru toată lumea şi cu o înţelepciune profundă şi accesibilă. A fost o onoare şi, desigur, o adevărată plăcere să lucrăm cu el. A fost un textier strălucit, un DJ, un budist, o prezenţă magnifică pe scenă, iubitor de maşini, vorbitor nesfârşit, persoană frumoasă, reper moral şi geniu.”


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-12-25



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE