2024-04-30 00:35

Dan Bittman nu crede în miile de cazuri COVID din România: „Autoritățile să demonstreze că există atâția infectați”

 |  19:33
Dan Bittman nu crede în miile de cazuri COVID din România: „Autoritățile să demonstreze că există atâția infectați”

Solistul Holograf Dan Bittman rămâne sceptic în ceea ce privește pandemia și numărul de români nou infectați cu noul coronavirus. Bittman somează autoritățile să demonstreze că numărul celor infectați este real.

„Ministrul Alexandru Rafila încearcă să prevină unele situații. Dar, decomandată, în România nu există Covid, iar cei care vor să credem, ar trebui să ne convingă de existența acestui virus inventat. Cei care sunt plătiți din bani publici, să ne prezinte cazurile. Adică, să lase presa să intre în spitale și să ne prezinte cazurile, ca să fim și noi informați. Când rostești o cifră, mai ales când ești ministru, trebuie să îți asumi. Sunt convins că nu există 7.000 de cazuri. Iar de când virusul și-a schimbat eficiența s-a transformat în altceva, iar oamenii răcesc la fel cum răceam și noi când eram copii.

Eu nu mă bazez pe nimic, când fac astfel de afirmații, dar îi rog pe cei care încearcă să ne ducă în zona de pericol să ne demonstreze. Eu nu pot lua de bune declarațiile unora care azi sunt în funcție, iar mâine nu. România plutește de peste 30 de ani pe o mare de cadavre. Minișttii vin, pleacă, dar nimenui nu dă socoteală. Nici acum nu știm cine ne-a împușcat la Revoluție, cine e vinovat pentru cei din Colectiv, dar știm câți infectați sunt. Fiecare spital de stat are maganer, fiecare spital are obligația să ne prezinte acest număr de cazuri, iar presa are obligația să ne prezinte situația reală.

Sunt convins că mulți au murit din cauza lipsei de cunoștințe medicale sau de lipsă de tratament. Nimeni nu și-a asumat nicio răspundere. Dacă vine încă un nou val, trebuie să ne convingă că așa este, nu doar să apară la televizor, în costume, și să ne citească cifre.

Este posibil să devenim iar putatori de mască, asta dacă ne dorim să fim un popor de cobai. Eu cer cifre reale și demonstrate. Centrele de testare sunt goale peste tot, ar tebui să fie cozi, măcar de 100 de persoane, dacă tot ni se spune că sunt 7.000 de infectați”, a declarat cântărețul Dan Bittman la realitatea.net.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-07-04

In legatura cu acest articol...

COVID. Numărul românilor care se vaccinează cu doza 4, mai mare decât al celor care se imunizează cu prima doză

MASCA urmează să redevină OBLIGATORIE în spitale

Alexandru Rafila avertizează: Vaccinații cu trei doze nu mai sunt protejați împotriva COVID-19

ALERTĂ. Numărul cazurilor de COVID s-a dublat în România în ultima săptămână! Estimările pesimiste indică în curând 10.000 de infectări pe zi




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE