2023-06-02 05:51

Cum arată soția lui Victor Pițurcă, femeia pe care antrenorul A ÎNȘELAT-O 16 ani cu Vica Blochina

 |  21:49
Cum arată soția lui Victor Pițurcă, femeia pe care antrenorul A ÎNȘELAT-O 16 ani cu Vica Blochina

Victor Pițurcă (65 de ani), un nume cu greutate din fotbalul românesc, a apărut rareori în spațiul public la brațul soției Maria (61 de ani), femeia care îi este alături de 30 de ani, în ciuda faptului că a înșelat-o timp de 16 ani cu Vica Blochina.

Victor și Maria Pițurcă au împreună doi copii: Claudia și Alexandru, fost fotbalist, cel care se află într-o relație cu  Cristina Ich.

„Și, când te aștepți mai puțin, una dintre cele mai frumoase seri e și mai specială datorită unei așa surprize”, a scris Cristina Ich în dreptul unei fotografii în care apare alături de Maria și Victor Pițurcă.

Maria Pițurcă a rămas alături de Victor în ciuda infidelităților fostului atacant al Stelei. Acesta a avut o relație extra-conjugală cu fosta balerină Vica Blochina. Vica a fost amanta lui Pițurcă la începutul anilor 2000, iar cei doi au făcut împreună un băiat, pe Edan.

„Am făcut copilul după o relaţie de 16 ani. Dacă aş da timpul înapoi, mi-aş face altfel viaţa. Cel mai greu moment a fost când a trebuit să facem test de paternitate şi el nu-l văzuse de un an pe copil. Băiatul a fugit spre Piţi şi el nu l-a băgat în seamă, iar copilul l-a întrebat „Tată, tu m-ai uitat?” Atunci am regretat că am făcut copilul cu omul acela. Din momentul acela cred că s-a simţit foarte prost şi relaţia lor s-a îmbunătăţit”, a spus Vica, în trecut, potrivit Libertatea.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-05-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE