2024-04-26 21:25

Cu ce probleme se confruntă Adela Popescu, ÎNSĂRCINATĂ în 20 de săptămâni

 |  21:54
Cu ce probleme se confruntă Adela Popescu, ÎNSĂRCINATĂ în 20 de săptămâni

Însărcinată în 20 de săptămâni, Adela Popescu a decis să-și facă o serie de analize și ecografii pentru a nu-i pune în pericol starea de sănătate a fiului său.

Vedeta a ținut să tragă un semnal de alarmă și a mărturisit că există, probabil, multe cazuri de persoane infectate sau care au simptome și preferă să stea acasă, fără a spune nimic.

”Bebelușul meu crește în burtică și are nevoie de un “cămin” sigur, așa că și în perioada asta dificilă a fost musai să merg la analize de sânge, ecografii. Dar știu că mulți au stat acasă, au ignorat simptome, probleme, au amânat să meargă la un control necesar, de teamă. Poate și eu, dacă eram în altă situație, m-aș fi ferit. Dar nu uitați că sănătatea noastră este pe primul loc, iar sănătatea noastră nu se rezumă doar la a fugi de Covid. E o nebunie ce se întâmplă în lume și e important să fim prudenți și precauți, dar dacă ai o problemă, mergi la medic!”, a scris Adela Popescu pe contul de Instagram.

Adela Popescu i-a îndemnat pe cei din mediul online să nu ignore problemele de sănătate cu care se confruntă și să-și facă timp să meargă la control. De asemenea, blondina a precizat că nu trebuie să-i lipsească nimănui masca de protecție și dezinfectantul.

”Nu amâna, timpul e esențial, iar prevenția bate orice tratament, așa că pune-te pe primul loc! Iar dacă ai nevoie, ia-ți masca măștilor, dezinfectantul dezinfectanților, încrederea încrederii și mergi la medic.”, a mai adăugat soția lui Radu Valcan.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-02-26



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE